Timmeren is mij met de paplepel ingegoten door mijn vader, die mij toen ik 5 jaar was al een hamer en spijkers in mijn handen gaf en mij leerde hoe die spijker in het hout geslagen moest worden.

Na de kleuterschool en de openbare school ben ik de opleiding metaalbewerker gaan volgen aan de L.T.S te Uithoorn dit op advies van mijn vader, zelf ook metaal bewerker, hij vertelde mij altijd, jongen als jij metaal gaat leren kan je daarnaast altijd timmeren leren, andersom gaat dat moeilijker omdat metaalbewerken meer inhoud dan houtbewerken.

Toen ik de L.T.S doorlopen had, ben ik begonnen als onderhoudsmonteur bij een zuivelbedrijf voor 3 jaar.

Na de tijd als onderhoudsmonteur ben ik 8 jaar lasser geweest bij een metaalbedrijf.

Op een gegeven moment ben ik van lasser naar allround metaalbewerker gegaan bij hetzelfde bedrijf, dat heb ik 13 jaar gedaan.

Naast mijn vaste werk heb ik veel werkzaamheden gedaan zo als kasten maken, kleine verbouwingen in huis, keukens maken/installeren van de grond af aan en schuttingen/hekken voor in de tuin enz.

In 1988 heb ik een computer aangeschaft, een 8086 ergo pc, daarna ben ik mij verder gaan verdiepen in het computergebeuren en heb ik vele nieuwe, zelfgebouwde computers afgeleverd en verder gebruiksklaar gemaakt. Kortom ook op computergebied kan ik veel betekenen.

 

 


Antoon Verlaan klusbedrijf,

Dit deel was zeer veelzijdig, ik kon bijna alles betekenen voor mijn klanten, tot op de kleinste werkzaamheden aan toe, daar waar een ander bedrijf geen interesse in had. Was het een waterkraan vervangen, lampen ophangen of een deur sluitend maken, dit was allemaal geen probleem. Ook het wat grotere werk lag binnen de mogelijkheden, kasten of bureaus op maat maken, het leggen van laminaat, of een tuinschutting maken, ook deze werkzaamheden deed ik.

Aston Computers,

In dit bedrijf deed ik alles op computer gebied. Zoals in en verkoop van nieuw en gebruikte computers/onderdelen en het zelf samenstellen van een computerconfiguratie zoals de klant dat wenste. Ook legde ik de benodigde netwerken aan. Daarnaast verzorgde ik alle randapparatuur, supplies en installeerde ik de systemen.

RAAR GEVOEL, EEN KLUSBEDRIJF DIE OOK BEKEND IS IN HET COMPUTER GEBEUREN, TOCH KAN IK HET LEVEREN.

Vanaf 01-04-2017er Veelzijdig.

Antoon Verlaan Klusbedrijf & Aston Computers zijn overgegaan in Aver Veelzijdig.

 

 

Een rustig en veilig gevoel voor de klant, één persoon die vele werkzaamheden kan verrichten.

Daarnaast bouw je ook een vertrouwensband op met de klant, wat wel zo fijn werkt, voor beide partijen.

 

 

Vanaf 01-01-2024

 

Aver Veelzijdig gaat stoppen met het computergebeuren.

 

Door de toenemende werkzaamheden op klus gebied kan ik het niet meer combineren om er computer werkzaamheden nog naast te doen.