Over ons verleden, tot heden

In 2006 zijn wij gestart met 2 bedrijfjes,

Antoon Verlaan klusbedrijf,

Dit deel was zeer veelzijdig, wij konden bijna alles betekenen voor onze klanten, tot op de kleinste werkzaamheden aan toe, daar waar een ander bedrijf geen interesse in had. Was het een waterkraan vervangen, lampen ophangen of een deur sluitend maken, dit was allemaal geen probleem. Ook het wat grotere werk lag binnen de mogelijkheden, kasten of bureaus maken op maat, het leggen van laminaat of een tuinschutting maken, ook dit soort werkzaamheden deden wij.

Aston Computers,

Hier deden wij alles op computer gebied. Zoals in en verkoop van nieuw en gebruikte onderdelen en het zelf samenstellen van een configuratie zoals de klant dat wenste. Daarnaast leverden wij alle randapparatuur/supplies en installeerden wij de systemen. Ook legden wij de benodigde netwerken aan.

__________________________________________________________________________________________________

Vanaf 01-04-2017 hebben wij de 2 bedrijfjes samengevoegd tot één bedrijf, zo kunnen wij nog flexibeler zijn voor onze klanten, het klinkt mogelijk een beetje vreemd, een klusbedrijf die ook computerwerkzaamheden verricht, maar door onze ervaring door de jaren heen kunnen wij dit wel bieden. Het kluswerk/timmerwerk, werd al met de paplepel ingegeven door mijn vader, die mij toen ik 5 jaar was al een hamer en spijkers in mijn handen gaf en mij leerde hoe die spijker in het hout geslagen moest worden. Later ben ik mij verder gaan onderrichten op water/elektra tot het zelfs helemaal bouwen van complete keukens. Vanaf 1988 heb ik er een hobby bij gekregen, en dat is het computer gebeuren. Eerst een beetje oriënteren en info inwinnen en toen de eerste computer bouwen en installeren. Zo heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Nu de 2 bedrijfjes samengevoegd zijn, hebben wij één website en kunnen wij zeer brede werkzaamheden verrichten. Voor de klant een goed gevoel, één bedrijf die veel voor ze kan betekenen. Daarnaast bouw je ook een prettige band op met de klant, wat wel zo fijn werkt voor beide partijen.