Timmeren is mij met de paplepel ingegoten.

.

Na de kleuterschool en de openbare school ben ik de opleiding metaalbewerker gaan volgen aan de L.T.S.

.

.

.

Toen ik de L.T.S doorlopen had, ben ik begonnen als onderhoudsmonteur                                                bij een zuivelbedrijf voor 3 jaar.

 

Na de tijd als onderhoudsmonteur ben ik 8 jaar lasser geweest bij een metaalbedrijf.

 

Op een gegeven moment ben ik van lasser naar allround metaalbewerker gegaan bij hetzelfde bedrijf, dat heb ik 13 jaar gedaan.

.

.

Naast mijn vaste werk heb ik veel werkzaamheden gedaan zo als kasten maken, kleine verbouwingen in huis, keukens maken/installeren van de grond af aan en schuttingen/hekken voor in de tuin enz.

.

In 1988 heb ik een computer aangeschaft, een 8086 ergo pc, daarna ben ik mij verder gaan verdiepen in het computergebeuren en heb ik vele nieuwe, zelfgebouwde computers afgeleverd en verder gebruiksklaar gemaakt. Kortom ook op computergebied kan ik veel betekenen.

 

 

.

Antoon Verlaan klusbedrijf,

Dit deel was zeer veelzijdig, ik kon bijna alles betekenen voor mijn klanten, tot op de kleinste werkzaamheden aan toe, daar waar een ander bedrijf geen interesse in had. Was het een waterkraan vervangen, lampen ophangen of een deur sluitend maken, dit was allemaal geen probleem. Ook het wat grotere werk lag binnen de mogelijkheden, kasten of bureaus maken op    maat, het leggen van laminaat of een tuinschutting maken, ook dit soort werkzaamheden deed ik.

 

Aston Computers,

In dit bedrijf deed ik alles op computer gebied. Zoals in en verkoop van nieuw en gebruikte onderdelen en het zelf samenstellen van een computerconfiguratie zoals de klant dat wenste. Ook legde ik de benodigde netwerken aan. Daarnaast verzorgde ik alle randapparatuur/supplies en installeerde ik de systemen.

.

 

.

 

Vanaf 01-04-2017 heb ik de 2 bedrijven samengevoegd tot één bedrijf.

.

Zo kan ik nog flexibeler zijn voor mijn klanten, het klinkt mogelijk een beetje vreemd, een klusbedrijf die ook computerwerkzaamheden verricht, maar door mijn ervaring door de jaren heen kan ik dit wel bieden. Het kluswerk/timmerwerk, werd al met de paplepel ingegoten door mijn vader, die mij toen ik 5 jaar was al een hamer en spijkers in mijn handen gaf en mij leerde hoe die spijker in het hout geslagen moest worden. Later ben ik mij verder gaan onderrichten op water/elektra tot het zelfs helemaal bouwen van complete keukens.

.

.

Vanaf 1988 heb ik er een hobby bij gekregen, het computer gebeuren. Eerst een beetje oriënteren en info inwinnen en toen de eerste computer bouwen en installeren.

Zo heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

.

.

 

Nu de 2 bedrijven samengevoegd zijn kan ik zeer brede werkzaamheden verrichten. Voor de klant een goed gevoel, één bedrijf die veel voor de klant kan betekenen. Daarnaast bouw je ook een vertrouwensband op met de klant, wat wel zo fijn werkt voor beide partijen.

.

.