Algemene voorwaarden (comp)

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur via telefoonnummer 06-26022195.

Buiten de bovenstaande tijden zijn wij alleen bereikbaar via het e-mail adres, info@averlaan.nl.

Reistijd word gezien als uurloon en ook zo door berekend.

Reiskosten worden binnen een straal van 10 kilometer niet berekend, daar buiten word € 0,30 ex. BTW per gereden kilometer berekend.

Bij een bezoek op locatie worden naast het arbeidsloon ook de reistijd en de eventuele gereden kilometers in rekening gebracht, dus geen hoge voorrijkosten.

Bij de aankoop van een nieuwe computer berekenen wij € 82,50 ex. BTW afleveringskosten. Onder afleveringskosten wordt het volledig in elkaar zetten en gebruiksklaar maken van de computer met alleen een besturingsprogramma verstaan. Tevens behouden wij ons het recht voor om een artikel van een bepaald merk, indien dat niet voorradig is, te vervangen door een gelijkwaardig artikel van een ander merk. Daarnaast geldt voor alles wat wordt aangeboden: zolang de voorraad strekt. Ook zijn alle prijzen onder voorbehoud.

Als de computer opnieuw geïnstalleerd moet worden, wordt er € 55,00 ex. BTW in rekening gebracht, inclusief het inwendig schoonblazen van uw pc en het opnieuw installeren van alleen een besturingsprogramma.

Het besturingsprogramma dient door uzelf te worden aangeleverd of te worden aangeschaft via ons bedrijf.

U kunt ook vooraf aangeven welke software er naast het besturingsprogramma extra moet worden geïnstalleerd, dit brengt wel extra kosten met zich mee en dient u zelf aan te leveren.

Is een back-up van uw gegevens gewenst dan dient dit vooraf aangegeven te worden, zodat overeengekomen kan worden wat de extra kosten hiervoor zijn. De gegevens waarover wij de beschikking krijgen tijdens de werkzaamheden kunnen indien gewenst maximaal 2 weken door ons worden bewaard als een tijdelijke, extra back-up.

De garantie voor een nieuwe computer is tenminste één jaar op hardware, niet op software.

Garantie vervalt:

Bij het toebrengen van fysieke schade aan de pc of een bepaald onderdeel.

Bij schade, ontstaan door het niet vakkundig installeren en/of downloaden

van software, of door virussen.

Indien reparaties en/of handelingen door derden uitgevoerd zijn.

Treden er problemen op nadat een computer bij ons is gerepareerd en blijkt het te gaan om softwarematige fouten gemaakt door de klant zelf, dan wordt het herstel hiervan in rekening gebracht.

Wordt een computer of een ander onderdeel ter reparatie aangeboden en ziet de klant af van verdere reparatie, dan wordt er € 55,00 ex. BTW onderzoekskosten in rekening gebracht, plus de eventuele reistijd en reiskosten.

Wordt een computer of een ander onderdeel ter reparatie aangeboden en blijkt na onderzoek dat de computer of het onderdeel geen mankementen vertoont dan worden er onderzoekskosten in rekening gebracht.

Voor het ophalen en terugbrengen van uw computer berekenen wij het uurloon/reistijd plus eventuele reden kilometers. U kunt dat besparen door de computer zelf bij ons te brengen en weer op te halen.

Voorts kunnen wij ook het ADSL pakket voor u aansluiten en installeren, hiervoor berekenen wij het uurloon met de daarbij behorende reiskosten.

Bestellingen zijn meestal de volgende dag in huis.

Het is mogelijk een cursus/uitleg te krijgen over het werken met de computer. De kosten daarvoor zijn in overleg.

Ook is het mogelijk om, wanneer u meerdere computers heeft, een netwerk aan te leggen zodat alle computers met elkaar kunnen communiceren en één printer door meerdere werkplekken kan worden aangestuurd. Hierbij kan ik u adviseren en u vooraf een prijsopgave doen toekomen.

Offertes blijven 3 dagen geldig na opgave.