Algemene voorwaarden

 

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur via telefoonnummer 06-26022195.

Buiten de bovenstaande tijden zijn wij alleen bereikbaar via het e-mail adres: info@averlaan.nl.

Reistijd word gezien als uurloon en ook zo door berekend.

Reiskosten worden binnen een straal van 10 kilometer niet berekend, daar buiten word € 0,30 ex. BTW per gereden kilometer berekend.

Bij een bezoek op locatie worden naast het arbeidsloon ook de reistijd en de eventuele gereden kilometers in rekening gebracht, dus geen hoge voorrijkosten.

Arbeidsloon is op aanvraag.

Bij opdrachten waarvan de materiaalkosten boven de € 500,00 uitkomen dienen die vooraf te worden overgemaakt op onze rekening of contant te worden betaald. Pas daarna kunnen wij overgaan tot bestelling van de nodige materialen en maken wij een afspraak over het tijdstip van het begin van de werkzaamheden. Het resterende bedrag moet binnen 7 dagen na de oplevering in zijn geheel worden overgemaakt op onze rekening.

Bij een opdracht die langer dan een maand duurt wordt er aan het einde van iedere week een factuur verstuurt welke per omgaande overgemaakt dient te worden op onze rekening.

Offertes blijven 7 dagen geldig na opgave.