U kunt mij bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer 06-26022195.

Buiten de bovenstaande tijden gelieve mij alleen te contacten via het e-mail adres: info@averlaan.nl.

.

.

Arbeidsloon is op aanvraag.

.

Reistijd = arbeidstijd en zal ook zo berekend worden.

.

Reiskosten worden alleen berekend buiten een straal van 10 kilometer, daar boven op aanvraag.

.

.

Bij opdrachten waarvan de materiaalkosten boven de € 500,00 uitkomen dienen die vooraf te worden overgemaakt op mijn bankrekening of contant te worden betaald. Pas daarna ga ik over op het bestelling van de nodige materialen en maak ik een afspraak over het datum/tijdstip van het begin werkzaamheden. Het resterende bedrag dient binnen 7 dagen na de oplevering in zijn geheel worden overgemaakt op mijn bankrekening.

 

Bij een opdracht die langer dan een maand duurt wordt er aan het einde van iedere week een factuur verstuurt welke per omgaande overgemaakt dient te worden op mijn bankrekening.

 

Offertes blijven 7 dagen geldig na opgave.