U kunt mij bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer 06-26022195.

Buiten de bovenstaande tijden gelieve mij alleen te contacten via het e-mail adres: info@averlaan.nl

 

 

Arbeidsloon is op aanvraag.

Reistijd = arbeidstijd en zal ook zo berekend worden.

Reiskosten worden pas berekend buiten een straal van 10 kilometer en is op aanvraag.

Bij opdrachten waarvan de materiaalkosten boven de € 500,00 uitkomen dienen die vooraf te worden overgemaakt op mijn bankrekening of contant te worden betaald. Pas daarna ga ik over op het bestelling van de nodige materialen en maak ik een afspraak over het datum/tijdstip van het begin werkzaamheden. Het resterende bedrag dient binnen 7 dagen na de oplevering in zijn geheel worden overgemaakt op mijn bankrekening.

 

Bij een opdracht die langer dan een maand duurt wordt er aan het einde van iedere week een factuur verstuurt welke per omgaande overgemaakt dient te worden op mijn bankrekening.

 

Bezichtiging/inspectie/werkoverleg bij klant en winkelbezoek met klant worden gezien als arbeidsuren en kunnen ook zo in rekening worden gebracht.

 

Factuur dient betaald te worden binnen 7 dagen na factuurdatum, daarna volgt een herinnering met een betalings periode van 4 dagen, is de factuur dan nog niet betaald dan geef ik de rekening uit handen aan een incasso. Incasso kosten komen dan voor rekening van de klant, zie internet voor meer hierover.

 

Offertes zijn prijsberekeningen die niet op locatie worden gegeven, deze zijn vrijblijvend en blijven 7 dagen geldig na opgave.