Ik ben werkzaam van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

U kunt mij bereiken via whatsapp en voor dringende zaken via 06-26022195.

U kunt altijd contact met mij opnemen via het e-mail adres: info@averlaan.nl

 

 

Bij opdrachten waarvan de materiaalkosten boven de € 500,00 uitkomen, dienen die vooraf te worden overgemaakt op mijn bankrekening of contant te worden betaald. Pas daarna ga ik over op het bestelling van de nodige materialen en maak ik een afspraak over het datum/tijdstip van het begin werkzaamheden. Het resterende bedrag dient binnen 7 dagen na de oplevering in zijn geheel worden overgemaakt op mijn bankrekening.

Bij een opdracht die langer dan een maand duurt wordt er aan het einde van iedere week een factuur verstuurt welke per omgaande overgemaakt dient te worden op mijn bankrekening.

Bezichtiging/inspectie/werkoverleg bij klant en winkelbezoek met klant worden gezien als arbeidsuren en kunnen ook zo in rekening worden gebracht.

 

Offertes zijn globale prijsberekeningen die niet altijd op locatie gegeven kunnen worden, deze worden per Whatsapp of E-mail toegezonden. Offertes blijven 7 dagen geldig na opgave.

Factuur wordt per Whatsapp of E-mail toegezonden en dient betaald te worden binnen 7 dagen na factuurdatum, daarna volgt een herinnering met een betalingsperiode van 4 dagen, is de factuur dan nog niet betaald dan geef ik de rekening uit handen aan een incasso. Incasso kosten komen dan voor rekening van de klant, zie internet voor meer informatie over incasso.